KELLOMAAILMA

Kellomaailma > Toimitusehdot
 Ostoskori
Tuotehaku:
 

Toimitusehdot

Verkkokaupassa esillä olevien tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroina ja hinnat sisältävät arvonlisäveron 23 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotteiden hinnoissa, ominaisuuksissa, valikoimassa sekä toimitusehdoissa voidaksemme kehittää verkkokauppaamme edelleen. Mikäli sivuilla olevissa hinta- tai tuotetiedoissa esiintyy ilmeisiä virheitä, emme valitettavasti ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen mukaisesti.

Takuu tuotteillamme on pääsääntöisesti 2 vuotta, mahdolliset poikkeukset on mainittu tuotetietojen yhteydessä.

Mikäli tilaamaanne tuote ei jostain syystä ole saatavilla, joudumme tarjoamme tilalle korvaavan tuotteen tai perumaan tilauksen kyseisen tuotteen osalta.

Tilaussopimus syntyy maksaessanne tuotteen. Maksutapoina verkkokaupassamme ovat verkkomaksut ja luottokortit, postiennakko sekä ennakkomaksu tilillemme. Verkkomaksuissa käytetään aina salattua yhteyttä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Yhteystietojen ja tilausten käsittely

Tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotteiden toimitukseen sekä tilauksen käsittelyyn eikä niitä luovuteta eteenpäin tai käytetä suoramarkkinointiin tai muuhun tilauksen käsittelyyn liittymättömään tarkoitukseen. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tilaukset toimitetaan postitse kotiinne tai lähimpään postin toimipisteeseen. Pyrimme lähettämään maksetut tuotteet jo samana tai seuraavana arkipäivänä, tai viimeistään viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki verkkokaupassamme esillä olevat tuotteet löytyvät varastostamme. Tilauksiin lisätään maksutavasta riippuva toimitusmaksu: postiennakkotilauksilla 8 €, muilla maksutavoilla 5 €. Viivästynyttä toimitusta voi tiedustella puhelimitse numerosta (03) 222 0772 tai sähköpostilla myynti@kellomaailma.fi.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Tuotepalautukset tehdään Postin kautta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen, varusteiden sekä tuotepakkauksen on oltava alkuperäistä vastaavassa kunnossa, muussa tapauksessa joudumme vähentämään palautettavasta tuotteen hinnasta vähintään 25 % vahingonkorvauksena. Emme lunasta postiennakolla palautettuja tuotteita.

Roamer Fossil Leijona Lorus Pulsar Seiko CAT
Citizen Axcent Casio Adidas Ice-Watch Certina Regal
  Jet Set Hello Kitty Muumit  
© 2018 Kellomaailma